Meny

KJØRING OG PARKERING

(22.09.2023)

KJØRING

Generelt kjøres det til dels for mye i borettslagets gater og veldig ofte kjøres det ALT FOR FORT!! Gangfart er mer enn fort nok inne i gatene.

Dette gjelder dessverre beboere og veldig ofte besøkende, taxi og budbiler. Vi har for tiden veldig mange små barn som leker mye ute, dette er bare kjekt og de skal de også kunne gjøre uten å risikere å bli påkjørt.

Vi har påpekt denne sakn utallige ganger uten at det hjelper og vi blir bare oppgitt over holdningen til enkelte sjåfører. Tenk før kjøring og ha et "egg" under gasspedalen. Snakk med besøkende, be de ta det med ro. Har man direkte kontakt med taxi eller budbil, be de kjøre forsiktig.

PARKERING

På hele området er det soneparkering, dette betyr at det kun er lov å stå på oppmerkede plasser. Eneste stop utenfor egne bolig er for korte stopp ifm av og pålessing. Det er alt for mange som parkerer i gatene og på tunene rundt i laget, dette må det bli slutt på. Vi har godt med plass på gjesteparkeringene og den enkelte har også fast plass i garasjen. Skulle det være helt fult på gjesteparkeringene, benytt den store parkeringen ute ved hovedveien.

Fremkommelighet for nyttekjøretøy er et minst like viktig punkt ifht gateparkeringen, husk at både sykebil og brannbil må kunne komme seg frem inne i borettslaget