Meny

Verisure brannalarm

(27.10.2016)
sharp

Alle leiligheter i borettslaget har brannalarmer koblet til Verisure brannvarsling med videre varsling til brannvesenet. Når alarmen utløses vil du bli oppringt på telefonnummer du har oppgitt, du kan da bekrefte eller avkrefte om det brenner. Oppnås ingen kontakt vil brannetaten rykke ut.

 

Ved brann teller hvert sekund!

 

Varsler både når du er hjemme og borte

 


Et brannvarslingssystem skal først og fremst varsle og vekke deg når du sover. Men hva skjer hvis du ikke er hjemme når alarmen går?

Det er den viktigste grunnen til at man bør ha brannalarmen koblet til en alarmstasjon. Den er alltid aktiv, også når det øvrige alarmsystemet er koblet fra. Ved utløst brannalarm varsler røykvarslerene sentralt samtidig som de sender signal til vår alarmstasjon. Dessuten får du og din familie melding på mobilen hvis brannalarmen går. Det gir deg mulighet til å reagere raskt ved for eksempel å ringe til naboene.

Ved utløst brannalarm er vår hovedoppgave å ringe stedet og varslingspersoner, for å sikre at alle kommer seg ut ved en eventuell brann. Får vi ikke kontakt, sender vi vekter og samtidig varsler vi brannvesenet.

 

 

Verisure sin hjemmeside